Programma

Programma Feestweek 2022

Via deze link kunt u digitaal de feestweekprogrammakaart van 2022 inzien.


Hieronder een overzicht van het programma van de feestweek per dag. Gedurende de tweede helft van de feestweek zal er ook kermis zijn. 

Zondag 29 mei


Wat: Feestelijke opening versierde fietsen van de kinderen (leeftijd basisschool

Waar: Terrein SCN

Tijd: 14.00 u


Kinderen kunnen met hun versierde fiets naar het Feestterrein komen, bij deelname krijgen zij een lekkere attentie. Vervolgens mogen zij een rondje om het veld fietsen om zo de feestweek te openen! Voor de mooiste 3 fietsen hebben wij een leuke prijs. 


Wat: Spel maxi's en mini's

Waar: Terrein SCN

Tijd: 14.15 u

Telt mee in de punten: JA


Om de wijkencompetitie af te trappen is er een spel voor de mini's en voor de maxi's. Neem schone/droge kleding mee, er kan omgekleed worden. Na dit onderdeel is de strijd begonnen. Welke wijk, mag zich dit jaar tot kampioen tronen?


Wat: Dorps-BBQ voor inwoners van Nieuwlande

Waar: Terrein SCN

Tijd: aansluiten aan spellen


Gezellige BBQ met springkussen en muziek op het terras. Vleespakket gratis aangeboden door de Feestweekcommissie Nieuwlande. (Drinken voor eigen rekening, voor de kinderen gratis Ranja.)


Maandag 30 mei


Wat: Wijkenvolleybaltoernooi DAMES

Waar: Terrein SCN

Tijd: 18.30 u


Deze avond wordt de wijkenvolleybal voor de DAMES gehouden. Uiteraard zijn de heren ook uitgenodigd om onder het genot van een drankje de dames van je team/wijk aan te moedigen.


Er zal een tournooi gespeeld worden om te bepalen wie er in de finale zullen staan. De finales zullen aan het einde van de avond gespeeld worden.


Dinsdag 31 mei


Wat: Spelletjes mini's

Waar: 't Speulbossie

Tijd: 18.30 u

Telt mee in de punten: JA


Deze avond in 't Speulbossie staat weer in het teken van de kinderen, de mini's strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk punten te scoren tijdens de spelletjes in de speeltuin om een zo hoog mogelijke score op het scorebord te kunnen zetten. Hier mogen alle mini's aan meedoen en we hopen dat het weer een geslaagde avond wordt.


Wat: BINGO

Waar: MFC De Opsteker

Tijd: 20.30 u (20.00 u zaal open)


De Bingo voor de volwassen, met leuke geldprijzen!


De boekjes zijn te koop bij binnenkomst. De prijzen van de boekjes zijn als volgt:


1 boekje € 7,50

2 boekjes € 10,00

3 boekjes € 12,50


Kom deze gezellige avond beleven, onder het genot van een lekker drankje, en wie weet ga je met de volle buit naar huis!


Woensdag 1 juni


Wat: KinderBINGO

Waar: Locatie Feesttent

Tijd: 14.30 u (14.15 u tent open)

Telt mee in de punten: NEE


Een gezellige kinderBINGO met leuke prijsjes, voor kinderen in de leeftijd van de basisschool. Een paar rondes met ranja en een consumptie voor de kids gratis! Kinderen die de cijfers nog niet herkennen nemen een ouder/opa/oma mee!


Wat: Wijkenvolleybaltoernooi HEREN

Waar: Terrein SCN

Tijd: 18.30 u


Deze avond wordt de wijkenvolleybal voor de HEREN gehouden. Uiteraard zijn de dames ook uitgenodigd om onder het genot van een drankje de heren van je team/wijk aan te moedigen. Gaan de heren het net zo goed als de dames doen?


Donderdag 2 juni


Wat: Senioren middag,

Waar: MFC De Opsteker

Tijd: 14.30 u (14.00 u zaal open)

Entree: Gratis, incl. kop koffie/thee en plak cake


Keurig in ouderwetse stijl gekleed, trekt De Zingende Broeder met zijn gitaar rond om mensen te vermaken met oude Nederlandstalige liedjes. Het zijn populaire liedjes uit de jaren 30, 40, 50 en 60 van de vorige eeuw van o.a. Lou Bandy, Willie Derby, Eddie Christiani, The Fouryo's en vele anderen. De Zingende Broeder begeleidt zichzelf daarbij met de gitaar.


Kom deze middag dus naar MFC De Opsteker in Nieuwlande!


Wat: Pubquiz maxi's

Waar: Feesttent

Tijd: 20.00 u (19.30 tent open)


Nieuw punten te verdelen met de maxi's. Een leuke pubquiz met diverse categorien over onder meer Nieuwlande. Welke wijk weet de meeste vragen goed te beantwoorden? En naar welke wijk gaan daarmee de meeste punten?


Wat: Hollandse avond

Waar: Feesttent

Tijd: 21.30 u en

Entree: Gratis!


Hollandse Avond


Ben je liefhebber van Nederlandstalige muziek?

Dan mag je deze avond niet missen.


Vanaf ongeveer 21.30 uur zullen we beginnen met een gezellige avond vol Nederlandstalige muziek.

De muziek wordt deze avond verzorgd door de DJ en gedurende de avond wordt er een optreden verzorgd door onze dorpsartiest Kevin Smit! Samen met jullie zou het dus wel goed moeten komen met de sfeer!


Vrijdag 3 juni


Wat: Playbackavond

Waar: Feesttent

Tijd: 19.00 u (18.30 tent open)

Entree: gratis

Telt mee in de punten: JA


Playbackshow mini's en maxi's. Tijdens deze avond zullen de wijken strijden om de felbegeerde winst van de playback. Net als andere jaren zal er weer flink geoefend worden om een spetterende act neer te zetten door de wijken.


Tijdens de pauze wordt er een verloting gehouden, opbrengst gaat naar de feestweek.


Zaterdag 4 juni


Wat: Braderie, kinderrommelmarkt en rommelmarkt

Waar: kern van Nieuwlande

Tijd: 10.00 u - 17.00 u

Entree: gratis


Op deze braderie staan een groot aantal kramen met zeer uiteenlopende producten, van kleding tot verenigingen die zichzelf willen laten zien in het dorp.

Ook is er dit jaar wederom ruimte voor een kindermarkt waar kinderen hun spullen kunnen verkopen.


De braderie en de rommelmarkt vinden dit jaar plaats rondom het MFC en in de straat bij de feesttent. 


Om nog iets extra’s aan de braderie toe te voegen wordt er ook dit jaar weer een rommelmarkt voor volwassenen georganiseerd die ook rondom de markt plaats zal vinden.


Voor de rommelmarkt wordt een vergoeding per meter gevraagd, de kindermarkt is net als andere jaren gratis.

Wilt u zich nog aanmelden voor de markt of de rommelmarkt dan kunt u een e-mail sturen naar jrv@online.nl.


Wat: Muziek op het Terras bij de tent.

Waar: Terras bij de Feesttent

Tijd: 14.00 u - 18.00 u


Different Faces maakt de dag muzikaal compleet!

Different Faces speelt voornamelijk covers van hits uit de jaren tachtig. Denk aan de Nederpop van The Scene, De Dijk, Boudewijn de Groot en Peter Koelewijn, maar ook songs van Bruce Springsteen, U2 en de Eagles. De band bestaat uit Richard Nijstad (zang/gitaar), Dirk Hendriks (bas), Jan de Vrieze (gitaar) en John Krikken (drums).


Wat: Feestavond met band

Waar: Feesttent

Tijd: 21.00u (20.30 u tent open) 

Entree: €12.50 aan de kassa


LEAD


Energiek, interactief en 100% live! Vijf heren en een charmante dame met maar één doel: Feest! Wanneer deze coverband het podium betreedt, is er geen houden meer aan. Je wordt meegesleurd van de ene hit in de andere en stilstaan is niet meer mogelijk. Oefen je moves maar alvast want met LEAD gaat álles de lucht in.

 

Zorg dat je op tijd in de tent bent, zodat je zo lang mogelijk van het feest van deze avond kunt genieten. Geniet met volle teugen van dit feest en breng de sfeer er met elkaar lekker in!